Geplaatst op

Het geheim voor een stralende huid!

In 5 stappen elke dag een stralende huid!

Het geheim van elke dag een mooie en stralende huid is niet eens heel groot geheim. 

We willen er allemaal mooi uitzien en vaak is die ene rimpel of lijntje niet het probleem. Door stress, invoeden van buitenaf, voeding en hormonen zien we vaak vaal en dof. 

Om elke dag een frisse en stralende huid te verkrijgen zijn er een paar beautytips en tricks om dit reslutaat te verkrijgen én te behouden.

1. Reinig!

Ja écht elke dag. Een goede reiniging zorgt ervoor dat het vuil van de dag, en ja ook als je geen make -up draagt, wordt verwijderd. Hierdoor kunnen de producten die je na de reiniging aanbrengt veel beter zijn werk doen. Reinig met een product of meerder producten die bij jouw huid passen en jou een comfortabel gevoel geven. 

Sommige producten reinigen de huid juist teveel. Hierdoor word de nartuurlijk laag van de huid verwijdert en zal de huid juist beschadigen en de crème eerst weer de huid moeten herstellen. Zonde van de werking van je crème toch? 

Reinging doe je niet met doekjes, dit zal er niet voor zorgen dat de huid écht schoon is. Wil je wel een goede maar makkelijke reiniging? Kijk dan eens naar de La Colline No Rinse Jelly.

2.Scrub!

Een scrub of peeling zorgt ervoor dat de doffe en oude cellen van de huid verdwijnen. Het geeft je een direct zacht gevoel en het serum en / of de crème zal veel beter intrekken . Heerlijk! 

In ons huidinstituut zien we vaak dat mensen niet scrubben omdat ze een gevoelige huid hebben. Maar juist door het scrubben zal de huid sterker worden. Let hierbij wel op welke scrub of peeling je gebruikt. Bij een gevoelige huid is een zachtere peeling zoals de Papaya Peel van Cell Fusion C een mooi product. Deze Papaya Peel zal de huid niet beschadigen door middel van harde korrels, maar verweekt de dode huidlaag. Heb je juist een dikkere huid en wil je een iets stevigere scrub die direct door het masseren de doorbloeding aanzet? Kijk dan eens naar de La Colline Exfoliator. Deze kleine korrels in de créme geven de huid een mini microdermabrasie effect.

3. Maskers!

Zoveel maskers dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Kies een masker uit welke bij jouw wensen van dat moment passen. In de zomer heeft je huid andere voedingstoffen nodig dan in de winter.

WIl je een vochtboost, let er dan op dat het masker lekker romig en vol is. Zoals de MILU Hydration Sheet Mask of het La Colline Hydration Mask. Wil je een snelle Beauty Flash? Kijk dan zeker naar het La Colline Vital Mask. Super na een lange dag of week voor een snel strakkere en mooie huid!

4. Verzorging!

2 keer per dag, 365 dagen per jaar de juiste verzorging, daar kan geen behandeling of schoonheidsspecialiste tegen op!

Zorg ervoor met het kiezen van de juiste dag en nachtverzorging  je rekening houdt met het jaargetijde en tsja… ook je leeftijd. De huid heeft elke keer andere behoeftes die, als je altijd dezelfde creme gebruikt ,niet krijgt. Verandering van crème kan er juist voor zorgen dat deze beter gaat werken en dat zie je!

5. Ontspan!

Zelfs met de juiste producten en een goed beauty ritueel kan een behandeling in een huidinstituut ervoor zorgen dat de huid weer opgefrist wordt. Maar een gezichtsbehandeling is ook gewoon lekker. Tijd voor jezelf, heerlijke massages en ontspanning.

Wil je écht een verandering in de huid zoals anti ageing? Kijk dan eens naar deze behandelingen Microdermabrasie, Peelingen en Microneedling die wij in ons huidinstituut aanbieden.

Bij La Ruelle staan wij voor je klaar om je een eerlijk en vrijblijvend advies te geven over jouw huidconditie en wat hier goed bij past. Maar misschien nog wel belangrijker wat bij jou en jouw levensstijl past!