Huidverbetering

We worden graag mooi oud, maar door vervelende plekjes, oneffenheden, lijntjes of rimpels, donkere kringen of een grauwe huid zien we ouder uit dan dat we zijn. Wij bieden voor verschillende huidproblemen de oplossing door middel van onze behandelingen.

Microdermabrasie

De dode huidcellen worden verwijderd van de huid en zal hierdoor weer gaan stralen. In kuurverband merkt u een verschil in grote van de porien, fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Peeling

Een peeling is een  doeltreffende techniek om direct een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen te verkrijgen. Uitermate geschikt voor een acné huid, een verouderde huid en pigmentatie problemen.

Microneedling

Micronaaldjes doorboren de epidermis en dermis (bovenste lagen van de huid). Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de producten zonder werking te verliezen op de gewenste plek in de huid terecht kunnen komen. Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke genezingsproces van de huid te activeren.