Soft Ombré Powder Brows

Wat zijn Soft Ombré Powder Brows?

Ombré Powder Brows zijn permanente make up wenkbrauwen, welke door middel van een speciale techniek schadevrij in de huid worden aangebracht.

De wenkbrauwen kunnen symmetrisch en vrij natuurlijk geplaatst worden waardoor je wakker wordt met de perfecte wenkbrauwen!

Bij Ombré Powder Brows wordt de voorzijde van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd en wordt deze richting de staart van de wenkbrauw donkerder ingeschaduwd. Hierdoor krijg je een mooie overloop die er natuurlijk en zacht uitziet.

Het effect van deze behandeling is dat de subtiele wijze van pigmenteren ervoor zorgt dat het lijkt alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder is ingekleurd.

Ombré Powder Brows is een vorm van micropigmentatie waarbij de staart van de wenkbrauwen meer verzadigd zijn en naar de voorzijde van de wenkbrauwen steeds lichter wordt. Dit wordt gedaan door middel van pixels (kleine stipjes) plaatsen in de eerste huidlaag.

De Ombré Powder Brows behandeling geeft een poederig en natuurlijk effect en brengt geen schade aan in de huid. Daarnaast is de pijn die je ervaart tijdens de behandeling minimaal.

De Powder Brows blijven ongeveer 3 à 4 jaar zitten. Permanente make up vervaagt na verloop van tijd. U kunt een strakke vorm behouden door eens per 1,5 a 2 jaar voor een touch up behandeling te komen. 


Soft Ombré Powder Brows
€350,- (inclusief nabehandeling binnen 6 – 8 weken)

Touch up
Binnen 6 maanden €99,-
Binnen 6 tot 12 maanden €175,-
Binnen 1 tot 1,5 jaar €199,-
Binnen 1,5 tot 2 jaar €250,-