Cell Fusion C

Cell Fusion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering en huidproblemen.

Cell Fusion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering en huidproblemen.

Het  wordt door dermatologen en plastisch chirurgen over de gehele wereld gebruikt ter ondersteuning van huidverbeterende behandelingen.

Cell Fusion C is:

  • Vrij van schadelijke emulgatoren;
  • Vrij van schadelijke conserveringsmiddelen;
  • Vrij van schadelijke kleurstoffen;
  • Vrij van schadelijke geurstoffen.

Bij huidproblemen zoals acné, fijne lijntjes, gemiddelde tot diepere rimpels, roodheid, pigmentatie en droogte kunnen wij verschillende diepte peelingen aanbieden om tot een huidverbetering te komen.

TREATMENTS

Céll Fùsion C Quick & Fix € 49,50 35 min

Korte intensieve peeling voor diverse huidproblemen in het bijzonder geschikt voor rode gevoelige huid, rosacea, couperose, pigment, acne, huidveroudering. Dit kan ook in kuurverband. Het fijne is dat de peeling geen downtime heeft waardoor er geen vervelling kan ontstaan. Deze behandeling bevat geen extra’s zoals epileren, masseren of verwijderen van onzuiverheden.

Céll Fùsion C Tox Peel € 77,50 45 min

Intensieve peeling voor diverse huidproblemen in het bijzonder geschikt voor rode gevoelige huid, rosacea, couperose, pigment, acne, huidveroudering. Dit kan ook in kuurverband. Het fijne is dat de peeling geen downtime heeft waardoor er geen vervelling kan ontstaan.

Céll Fùsion C Tox Peel Deluxe € 100,- 75 min

Intensieve peeling voor diverse huidproblemen in het bijzonder geschikt voor rode gevoelige huid, rosacea, couperose, pigment, acne, huidveroudering. Dit kan ook in kuurverband. Het fijne is dat de peeling geen downtime heeft waardoor er geen vervelling kan ontstaan. Deze behandeling is met luxe masker en massage en Genosys Led Light Therapie waardoor de werkstoffen van het luxe masker nog dieper in de huid kunnen komen.

BOEK DIRECT ONLINE UW AFSPRAAK IN ONZE AGENDA.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin