La Colline anti-aging

La Colline anti-aging is een exclusief huidverzorging merk dat technisch onderzoek combineert met de hoogst mogelijke kwaliteit van producten.

Voordelen La Colline behandeling

Naarmate je ouder wordt beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals, UV-straling, stress, onzuivere lucht ontregelen en beschadigen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria (in Zwitserland) een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten: het CMAge Complex.

Wat is het La Colline CMage complex?

Het La Colline CMage complex is een soort van personal trainer voor je huid. Het complex vult namelijk de energie en de zuurstof reserves van de cellen aan, zodat hun vitale functies worden geoptimaliseerd. Dit heeft als resultaat dat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen.  Bij een La Colline behandeling wordt er dus door het CMage complex op cel niveau gewerkt.  Hierdoor worden de cellen gereactiveerd en geeft het de huid een energie boost waardoor je een stralend en fris uiterlijk krijgt. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en een stralende teint.

La Colline behandelingen in combinatie met Oosterse wellness

De behandelingen van La Colline hebben bevatten een combinatie van Oosterse en Westerse massagemethodes, zoals bindweefselmassage en draineren. Deze hebben naast dat ze heerlijk ontspannen zijn als doel rimpels te verminderen met als resultaat een strakkere en zachtere huid. Door de holistische benadering bij de behandelingen bereik je een totale ontspanning van lichaam en geest en een jonge huid. Een unieke La Colline ervaring!

La Colline Focus Treatment rimpels & hydratatie 60 min € 87,50

Door middel van intensieve bindweefselgrepen wordt de doorbloeding en collageen gestimuleerd. De huid ontvangt heerlijke en krachtige werkstoffen zoals een collageen-vliesmasker waardoor de huid zal stralen als nooit tevoren. Het resultaat is een stevige en volle huid. Tevens een intensieve vocht boost voor de huid. De huid heeft een frisse uitstraling met minder zichtbare droogte lijntjes.

La Colline Focus Treatment lifting & verheldering 60 min € 87,50

Lift your skin met de nieuwste behandelmethode om de doffe en vermoeide huid met verslapping en rimpels een oppepper te geven.Ook een prachtige behandeling voor verheldering bij pigmentstoornissen. Door een combinatie van stevige en liftende bindweefselgrepen ontvangt je huid een ultieme huidstimulatie met als resultaat een heldere, egale en gelifte huidtextuur.

La Colline Express Treatment 30 min €35,-

Weinig tijd maar je huid en jij wel toe aan een behandeling? In deze treatment zie je na 30 minuten een frisse stralende huid. De doorbloeding is gestimuleerd en de huid zal strakker en egaler zijn. In deze behandeling passen wij de producten aan op de de wensen van de huid.

La Colline Relax Treatment 45 min €67,50

Relax… Het motto van deze behandeling. Door middel van de massage technieken en het gebruik van de verschillende maskers ervaar een ultiem gevoel van ontspanning.

BOEK DIRECT ONLINE UW AFSPRAAK IN ONZE AGENDA.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin