Murad

Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling

Murad Skincare is gebaseerd op wetenschappelijk en klinisch onderzoek

Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe: ‘de basis van een gezonde huid is vermogen van iedere cel om vocht vast te houden‘. Daarom, als we sterkere cellen vormen, kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van het ouder worden vertragen”. Dit is de basis van de Dr. Murad producten!

Dr. Murad was het eerste doktersmerk dat zijn ingrediënten langs de hoge maatstaven van farmaceutische richtlijnen legde, want naast het feit dat Dr. Murad dermatoloog is, is hij ook apotheker en onderzoeker. Dr. Murad heeft vele patenten achter zijn naam staan, die weer door andere huidverzorgingsmerken worden gebruikt.

Kortom, Murad Skincare is van A-kwaliteit!

Een uitgebreide lijn van verzorgingsproducten die elkaar uitstekend aanvullen. De huidverzorgingsproducten uit de verschillende lijnen zijn goed met elkaar te combineren, zodat wij voor u een huidverzorgingsregime op maat kunt samenstellen. Dr. Murad heeft een ingenieus en duidelijk 3-stappen systeem aan zijn producten toegekend, zodat het voor iedereen duidelijk is, hoe een huidverzorgingsregime op maat kan worden gemaakt.

MURAD TREATMENTS

MURAD 30 MINUTEN EXPRESS TREATMENT €35,-

Deze Murad Treatment is een snelle boost voor de huid. In deze behandeling wordt de huid gereinigd, dieptereiniging, epileren, massage met masker en als afsluiting op de huid aangepaste verzorging.

MURAD 60 MINUTEN TREATMENT €65,-

Geniet van deze ontspannen behandeling om even tot jezelf te komen. Een frisse stralende huid zal direct zichtbaar zijn en door de ontspanningsmassage voelt u zich als herboren. De Murad producten worden in deze behandeling op uw wensen en huid afgestemd.

MURAD VITAMINE C TREATMENT 60 MINUTEN €87,50

Inclusief intensieve peeling op basis van retinol gecombineerd met 40% vitamine C. Ideaal tegen ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie , geeft de vale teint weer kleur . Geschikt tegen fijne lijntjes en rimpels. Blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken. Deze anti-oxidant gezichtsbehandeling is ontwikkeld om helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid. Dr. Murads gepatenteerde infusietechnologie zorgt ervoor dat pure vitamine C direct opgenomen wordt door de huid voor maximale resultaten. Een significante verbetering is al te zien na 1 gezichtsbehandeling

MURAD FRUITZUUR (AHA) ANTI- AGEING TREATMENT 60 MINUTEN € 87,50.

Inclusief intensieve fruitzuur peeling aangepast op uw huidtype (PH 2.8 of 3.0). Behandeling om fijne lijntjes en rimpels te verminderen – Tegen een vale, droge huid. Fijne lijntjes en rimpels verminderen door het exfoliërende geconcentreerde glycolzuur (fruitzuur) waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Een unieke, gepatenteerde mix van anti-oxidanten en anti-inflammatoire hydratoren verzacht en revitaliseert de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen.

BOEK DIRECT ONLINE UW AFSPRAAK IN ONZE AGENDA.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin