Beautysalon

Welkom bij de beautysalon van La Ruelle!

Hoewel huidverbetering één van de specialiteiten is van La Ruelle kunt u bij onze beautysalon in Spakenburg terecht voor alles wat met beauty en ontspanning te maken heeft. Van manicure by OPI & Pink Gellac, diverse massages, ontharen, spray-tan tot anti-aging en visagie. 

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen. Wilt u meer weten, een afspraak maken of een vrijblijvend intakegesprek over wat de mogelijkheden voor u zijn, kunt contact opnemen via ons contactformulier, bellen 033 2988620 of even langslopen in onze winkel.

Huidverbetering

We worden graag mooi oud, maar door vervelende plekjes, oneffenheden, lijntjes of rimpels, donkere kringen of een grauwe huid zien we ouder uit dan dat we zijn. Wij bieden voor verschillende huidproblemen de oplossing door middel van onze behandelingen.

Microdermabrasie

De dode huidcellen worden verwijderd van de huid en zal hierdoor weer gaan stralen. In kuurverband merkt u een verschil in grote van de porien, fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Peeling

Een peeling is een  doeltreffende techniek om direct een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen te verkrijgen. Uitermate geschikt voor een acné huid, een verouderde huid en pigmentatie problemen.

Microneedling

Micronaaldjes doorboren de epidermis en dermis (bovenste lagen van de huid). Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de producten zonder werking te verliezen op de gewenste plek in de huid terecht kunnen komen. Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke genezingsproces van de huid te activeren.

In onze beautysalon werken wij met zorgvuldig uitgekozen producten. 

Murad

Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling.

Cell Fusion C

Cell Fusion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering en huidproblemen.Het  wordt door dermatologen en plastisch chirurgen over de gehele wereld gebruikt ter ondersteuning van huidverbeterende behandelingen.

La Colline

La Colline anti-aging is een exclusief huidverzorging merk dat technisch onderzoek combineert met de hoogst mogelijke kwaliteit van producten.

Diverse losse behandelingen

Ook voor diverse losse behandelingen bent u bij ons van harte welkom. U vindt hierover meer informatie op onze pagina Diverse