Spraytan

Voor iedereen die er mooi en stralend uit wil zien, voor uw trouwdag of een feestje. Maar ook voor mensen met zonneallergie of moeilijk bruin kunnen worden. Zo kunt u alvast een kleurtje hebben vóór de vakantie. Nooit meer bleek in die strapless jurk, op het strand: met de SprayTanning ziet u er mooi en gezond getint uit.

Ook zeer geschikt voor mannen. Voor mensen die niet of weinig zonlicht op hun huid kunnen verdragen is spraytanning een ideale oplossing en wordt geadviseerd door dermatologen. Omdat het geen zonschade aan de huid toe brengt, alleen een mooie bruine teint.

Met een speciale spray wordt een DHA(bruinings)-vloeistof op de huid verneveld. Het DHA in de vloeistof werkt 24 uur door en zorgt voor de bruine kleur. DHA haalt men uit druiven en geeft een reactie met de hoornlaag waardoor de huid bruin kleurt. Door de nauwkeurige verneveling op de huid krijgt u geen druppels of strepen. U krijgt direct een prachtige egale gebruinde teint. De behandeling duurt slechts 10 minuten. Mogelijk voor uw hele lichaam of alleen voor gezicht, armen en decolleté. Een behandeling is al voldoende om een mooi resultaat te krijgen. Het beste kunt u een dag eerder komen voordat het gewenste effect gewenst is. De kleur blijft ongeveer een week zichtbaar op de huid waarna de behandeling herhaald kan worden.

Het is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen die moeilijk bruin worden of een zonneallergie hebben. Het grote voordeel is dat de Airbrush Tanning niet zorgt voor rimpels, verbranden, zonschade en uitdroging van de huid, wat wel door de zon of de zonnebank wordt veroorzaakt. Bovendien bevat de vloeistof die we gebruiken Aloë Vera en vitaminen die de huid verzorgen. Het product is niet schadelijk voor uw huid, het is goed gekeurd door de FDA (Food and Drug Administration) en bevat geen UV-straling. Daarbij wordt het geadviseerd en zelfs aanbevolen door dermatologen omdat dit het meest effectieve product is onder de zelfbruiningsproducten, wanneer men de zon zoveel mogelijk moet mijden. De spraytan is geen zonnefactor en bied dus geen bescherming tegen UV-straling; u kunt uiteraard gewoon uw zonneproduct eroverheen gebruiken.

Afgeraden bij zwangerschap, wondjes, psoriasis en eczeem. Het kan voorkomen dat de vloeistof iets afgeeft maar dit is eenvoudig uitwasbaar.

Tips voor de behandeling:

  • De dag voor de behandeling de huid goed scrubben om alle dode huidcellen te verwijderen
  • De dag ervoor te ontharen, voor meer advies of de juiste producten kunt u ons hierover contacteren
  • Alle make-up, crème en bodylotion verwijderen, draag geen deodorant, parfum of aftershave de dag dat u komt voor de behandeling
  • Draag donkere ruimvallende kleding en eventueel slippers
  • Voor extra mooi resultaat en langdurig plezier van uw tanning, gebruik de dag voor de afspraak de Collstar Thallaso Scrud, voor het verwijderen van de dode huidcellen.

Tips voor na de behandeling:

  • De volgende dag pas sporten en douchen, het is het beste om minimaal 8 uur te wachten met douchen (een bad zorgt ervoor dat de kleur er sneller af gaat)
  • Na het douchen de huid voorzichtig met een handdoek droog deppen. Tijdens het douchen ziet u een bruine verkleuring van het water, dit gaat niet ten koste van uw bruine teint
  • Een aangepaste, goed hydraterende bodylotion aanbrengen
  • Uw dagelijkse gezichtsverzorging aanbrengen
  • Om de kleur langer vast te houden of voor de sneller vervagende lichaamsdelen kunt u de WhiteToBrown Tanning Mist gebruiken 

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 033-298 8620 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een bericht via ons contactformulier