Mediskincare

Over Mediskincare:

MediSkinCare heeft 5 huidtherapeuten in dienst naast een kantoormanager en administratieve ondersteuning. De huidtherapeuten zijn allen HBO gediplomeerd, kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVH. MediSkiCare streeft ernaar om, door topkwaliteit te leveren, patiënten zo goed mogelijk te behandelen. Deze kwaliteit wordt geboden door een zeer grote ervaring en kennis (300 patiënten per week) en door gebruik te maken van de allerhoogste laserkwaliteit. Door integratie met afdelingen dermatologie in acht ziekenhuizen (Diaconessenhuis in Leiden, Meander in Amersfoort, Meander in Baarn, Deventer Ziekenhuis Gelre Apeldoorn, Gelre Zutphen ) groeit MediSkinCare in haar specialisme. In deze ziekenhuizen maakt MediSkinCare gebruik van haar eigen laserapparatuur. Daarnaast werkt MediSkinCare ook samen met meerdere Medische centra/ZBC (Polidirect IJburg en MC Amstelveen), verschillende Beauty Salons en zijn we in het bezit van een eigen praktijk.

Wat is Pigment?

Pigment (melanine) wordt gevormd door melanocyten. Melanocyten zijn cellen die in de kiemlaag van de huid liggen. Deze produceren onder invloed van UV-straling melanine en geven het af aan de rondomliggende cellen.

Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Couperose komt het meest voor in het gezicht. De roodheid, bijvoorbeeld op de wangen, wordt veroorzaakt door verwijde of gebroken haarvaatjes. Kenmerken voor couperose zijn (vage) roodheid met in sommige gevallen een duidelijke structuur van haarvaatjes.